Administrators Administrator Posted June 12 Administrators Posted June 12 Arkadaşlar, bilardo kulubümüz bugün itibari ile kurulmuştur. Hayırlı olsun. Katkılarınızı bekliyoruz... 9
Administrators Administrator Posted June 12 Author Administrators Posted June 12 1 hour ago, Ayşe Yeşilyurt said: hayırlı olsun hocam Teşekkürler @Ayşe Yeşilyurt.
Administrators Administrator Posted June 12 Author Administrators Posted June 12 1 hour ago, Hasan Çağrı Tuncer said: Hayırlı olsun hocam. Teşekkür ediyorum @Hasan Çağrı Tuncer. Sizler de emek verdiniz, sağolun. 1
Administrators Administrator Posted June 12 Author Administrators Posted June 12 Bu arada @İlker Fındık'a da teşekkür etmek isterim. Logo tasarımında arkadaşı ile bize yardımcı oldular. 1
Administrators Administrator Posted June 12 Author Administrators Posted June 12 @Alper Hüda Osmanoğlu'na teşekkür ederim, kulüp başkanlığı ve açılışı için gerekli işlemleri takip ettiği için. 1
Administrators Administrator Posted June 12 Author Administrators Posted June 12 @Necip Geldeş'e teşekkür etmek isterim, kulüp açılışındaki yardımlarından dolayı.
Administrators Administrator Posted June 12 Author Administrators Posted June 12 @Görkem Koyuncu'ya teşekkür etmek isterim, kulüp açılışındaki yardımlarından dolayı.
Administrators Administrator Posted June 12 Author Administrators Posted June 12 @Osman Melih Gümüş'e teşekkür etmek isterim, kulüp açılışındaki yardımlarından dolayı. 1
Administrators Administrator Posted June 12 Author Administrators Posted June 12 @Yusuf Tuna Öztürk'e teşekkür etmek isterim, kulüp açılışındaki yardımlarından dolayı.
Administrators Administrator Posted June 12 Author Administrators Posted June 12 @Mert Akkaya'ya teşekkür etmek isterim, kulüp açılışındaki yardımlarından dolayı.
Görkem Koyuncu Posted June 12 Posted June 12 Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun önümüzdeki yaz boyunca çok çalışıp @Hasan Çağrı Tuncer ve @Osman Melih Gümüş'e tek bir el dahi vermemeyi hedefliyorum. Şimdiden hazırlıklara başlayın. 1 3
Moderators Alper Hüda Osmanoğlu Posted June 13 Moderators Posted June 13 On 6/12/2025 at 7:36 PM, Administrator said: @Alper Hüda Osmanoğlu'na teşekkür ederim, kulüp başkanlığı ve açılışı için gerekli işlemleri takip ettiği için. Sonsuz desteğiniz için ben teşekkür ederim hocam . 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now